16. elokuuta 2017

Linkkaa blogisi

Ajattelin tehdä ensimmäistä kertaa tälläisen perinteisen linkkaa blogisi postauksen, joita on näkynyt monissa blogeissa. Haluaisin uutta luettavaa lukulistalleni, sekä esitellä omat viisi suosikki blogia ensi kuun alussa täällä muillekkin. Kaikki kategoriat ovat tervetulleita. Elikkä teillä on aikaa linkata blogeja kommenttiboksiin elokuun loppuun asti eli reilu kaksi viikkoa. Kirjoitathan blogistasi myös pienen kuvauksen sekä saako banneria käyttää, jos blogisi tulee valituksi postaukseen.

15 kommenttia:

 1. Olen 37-vuotias kahden lapsen äiti ja vaimo. Asun Turun seudulla. Kirjoittelen lifestyleblogia, jossa aiheena mm. luonto, matkustelu, ravintola-/kahvilakokemukset sekä yleensä elämä.
  http://maisan-elamaa.webnode.fi

  VastaaPoista
 2. http://www.lalalilja.fi

  La La Lilja on kokoelma arjen kauniista asioista kuvin ja sanoin. Blogi on omistettu tavallisen arjen ylistykselle ja kauniiden hetkien keräilylle. Kuvien ja sanojen takana on tamperelainen Piia, joka rakastaa auringonlaskuja, neilikoita ja antikvariaatteja.

  Banneria saa käyttää :)

  VastaaPoista
 3. https://laura-linnea.blogspot.se

  Mun blogi on 24-vuotiaan Tukholmassa asuvan seikkailijan kirjottama matkailupainotteinen lifestyle-blogi. Kirjottelen kevyempiä juttuja sekä syvällisempiä pohdintoja.

  Banneria saa käyttää :)

  VastaaPoista
 4. 30v erakkoluonteinen yh-mamma kirjoittaa meidän arjesta, ajatuksista ja mielenkiinnon kohteista. Sosiaalisen epäsosiaalinen ihminen, joka viihtyy mieluusti omissa oloissa perheen kanssa. Luonto, retkeily ja matkailu on lähellä sydäntä kirjojen ja kirjoittamisen lisäksi.

  solitarynicola.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. veerakatariinv.blogspot.fi

  17 vuotiaan lukiolaisen blogi, josta löytyy monipuolisesti sisältöä. Tykkään jakaa ihan vaan mun fiiliksiä, valokuvia tai vaikka ihania reseptejä. Myös kauneusjuttuja ja syvällisempiä pohdintoja ja mielipiteitä löytyy :) banneria saa käyttää jos blogini pääsee top5 postaukseesi:)

  VastaaPoista
 6. starbox.fi/voeaeti

  Perheblogi, jossa touhutaan diy-juttujen parissa, laitetaan ruokaa ja kaivellaan napoja ja raskausarpia :)

  (Bannerin saa käyttää jos satut äetin kyytiin kiipeämään)

  VastaaPoista
 7. Ruokaa & leivonnaisia, koti- ja sisustusjuttuja sekä muuta arjen inspiraatiota :)

  Anna
  https://neljanaamukahvi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. http://kaisa-andrea.blogspot.fi

  16-vuotiaan iloisen ib-linjalaisen tytön blogi, joka on täynnä lifestyle -aiheisia postauksia aina vakavammista aihepostauksista ja vinkeistä matkailuun. Blogi on ollut pystyssä jo usean vuoden, vuoden 2016-2017 aktiivisimmillaan. Motivaatiota kirjoittamiseen riittää, mutta ajanpuutteen vuoksi blogi ei aina ole ensimmäisenä ajatuksissa. Blogi on ollut muutaman viikon tauolla, mutta palailee tällä viikolla takaisin normaaliin rytmiin! Blogin tavoitteena on luoda positiivista tunnelmaa ja olla inspiraation lähteenä lukijoille! ♥ Banneria saa käyttää!

  VastaaPoista
 9. 25vuotiaan naisen valokuvaus / lifestyle blogi, jossa on paljon kuvia ja höpötystä asiasta ja asioiden vierestä :D. Blogannut olen n.1,5v. Postauksia tulee säännöllisesti 2x/viikko :). Banneria saa käyttää :).

  https://ttmultihuipentuma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. www.tiiajuutinen.fi

  20v oululaisen valokuvaajan kuvapainotteinen blogi. Blogiin tulee perinteisten kuvapostausten lisäksi erilaisia vinkki- ja ohjepostauksia. :)

  Banneria saa käyttää.

  VastaaPoista
 11. http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  Pian 19-vuotiaan tytön blogi. En osaa lokeroida tätä mihinkään kategoriaan oikein kunnolla, mutta kai tää painottuu suurimmaksi osaksi lifestyleen :D Tarkoituksena olisi nyt syksyn tullen kirjoitella myös enemmän vähän syvällisempiä postauksia.

  VastaaPoista
 12. Ainiin ja banneria saa käyttää! :D

  VastaaPoista
 13. Pure Connection on rakkautta, unelmia, hyvän energian jakamista, lämpimiä halauksia, oivalluksia ja tiedonjanoa. Se on yhteyden löytämistä itseen ja ympäröivään maailmaan. Kehon ja mielen hyvinvointia, luonnon ihastelua, intuitioon luottamista, joogamatolla vietettyjä tunteja, luonnonkosmetiikkaa, kiireetöntä elämää, puhdasta ravintoa, ekologisempien ja eettisempien valintojen etsimistä, kirjojen ihmeelliseen maailmaan sukeltamista. Intohimoa elämää kohtaan. Arjen tavallisuutta ja elämän ihmeellisyyttä.

  Kirjoittajana 29-vuotias elämästä nautiskelija. Banneria saa käyttää.

  https://pure-connection.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 14. http://pannariblogi.blogspot.fi

  Pancake Palace, tuttavallisemmin Pannariblogi, on (ylläriylläri) blogi, jossa hehkutetaan elämän ihania asioita, matkustellaan ympäri maailmaa, keräillään huulipunia kaikissa sateenkaaren väreissä ja nyt syksyn mittaan myös sisustetaan mun uutta minikämppää! Ja jos onni suosii niin toki saa banneria käyttää ♥

  VastaaPoista
 15. Oon 23-vuotias, Kuopiossa asustava tyttö, jonka lifestyle-blogissa seurataan mun arkea Kuopion ja Jyväskylän välillä. Pääaiheita kosmetiikka, oma tyyli, tavallinen arki ja satunnaiset reseptit. :)
  Blogin kuvia ja banneria saa käyttää tähän tarkoitukseen ! :)

  https://taruanuelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥