14. syyskuuta 2017

Top 5 blogit

Tässä postauksessa esittelen linkkaa blogisi postauksen top 5 blogia. En ole näitä blogeja osannut sijoittaa mihinkään järjestykseen, enkä myöskään halua tehdä niin. Tämä on ensimäinen tämän tyyppinen postaus, jonka olen koskaan tehnyt. Oli kiva saada uutta luettavaa lukulistalleni ja jakaa myös omia suosikki blogeja teille lukijoille. Kirjoitin jokaisesta blogista pienen kuvauksen, mistä se kertoo, ja minkä vuoksi pidän blogista.


Veera Katariinan blogia kirjoittelee 17-vuotias lukiolainen. Hänen blogistaan löytyy fiiliksiä arjesta, ruokareseptejä, meikkipostauksia sekä paljon valokuvia. Blogi kiinnostaa minua paljon, sillä sieltä löytyy monenlaisia postauksia. Blogi on myös samaistuttava. Ulkoasu on myös todella huoliteltu ja siisti. Veera Katariinan blogiin pääset tästäTiia juutisen blogia kirjoittaa 20-vuotias Oululainen valokuvaaja. Blogi on todella valokuvapainoitteinen, sillä siellä esitellään hänen ottamia otoksia. Pidän blogista erityisen paljon, sillä olen itsekkin kiinnostunut valokuvauksesta ja on kiva seurata muidenkin harrastusta. Sielä löytyy perinteisten valokuvaus postauksien lisäksi myös vinkkipostauksia mm. aukon koon säätämisestä. Blogiin pääset tästä.

Blogin kirjoittajan ominsanoin hänen bloginsa on "kokoelma arjen kauniista asioista kuvin ja sanoin. Blogi on omistettu tavallisen arjen ylistykselle ja kauniiden hetkien keräilylle." Blogia kirjoittaa Tamperelainen Piia, joka rakastaa auringonlaskuja, neilikoita ja antikvariaatteja. Blogi on tunnelmallinen etenkin kuviensa puolesta. Ulkoasu on todella hillitty ja silmää miellyttävä. La La Lilja blogiin pääset tästä.


Kaisa Andrea blogia kirjoittelee 16-vuotias ib-linjalla opiskeleva tyttö. Blogi on lifestyle painoitteinen, mutta sieltä löytyy postauksia laidasta laitaan. Viimeisimpänä siellä on ihana matkapostaus sekä ruokaresepti, joka näyttää todella herkulliselta. Kirjoittajan omin sanoin "Blogin tavoitteena on luoda positiivista tunnelmaa ja olla inspiraation lähteenä lukijoille!" Blogiin pääset tästä.


Pancake Palace tuttavallisemmin Pannariblogi kertoo 19-vuotiaan helsinkiläsen nuoren naisen elämästä. Sanna on aloittanut tänä syksynä ensimmäisen vuoden yliopistossa. Blogissa näkyy niin arkea kuin kauniita asukuvia. Blogi keskittyy kirjoittajan elämään sekä kaikkiin ihaniin asioihin. Kirjoittajalla vaikuttaa olevan todella positiivinen elämänasenne, jonka vuoksi myös hänen blogiaan lukiessa tulee hyvä mieli. Pancake Palace blogiin pääset tästä.

10 kommenttia:

 1. Oi kiitos tästä maininnasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kiva, että voi jollain tavalla mainostaa myös muiden blogeja kun tietää kuinka paljon niihin panostetaan ja itsekkin ilahtuisi tälläisestä :)

   Poista
 2. Oi olipa ihana löytää listalta oma blogi! Pitääkin taas muutaman viikon jälkeen aktivoida blogi, kiirettä on koulun takia pitänyt ja se lieneekin usein syynä blogin hiljaisuudelle ainakin meidän opiskelijoiden keskuudessa, hah! Mukavasti piristi kyllä päivää! Ihanaa syksyä sulle! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläkin on kiirettä pitänyt opiskelun aloittamisen vuoksi, jonka takia tämäkin postaus oli yli viikon omasta aikataulusta myöhässä :D Kiitos samoin sulle :)

   Poista
 3. Kiitos paljon maininnasta! <3 pakko muuten sanoa, että tämä sun blogi ansaitsee paljon lisää lukijoita. Huomaa että olet panostanut!

  www.tiiajuutinen.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon 😊 Kyllä ulkoasun ja muiden asioiden tekemiseen on kulunut yllättävän paljon aikaa

   Poista
 4. Voi apua kiitti ihana! Mikä illan piristys tämä ❤

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, kiva piristää ihmisten päiviä ❤

   Poista
 5. oi ihana ylläri löytää oma blogi täältä! :-D kiitos paljon palautteesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) Oon ollut jo sun lukija ennen tätä postausta ni
   oli kiva mainostaa sunkin blogia vähän.

   Poista

Kiitos kommentista ♥