26. huhtikuuta 2017

Ranskan matka, kaupunkinäkymiä


Yövyimme neljän yön Pariisin vierailun ajan K+K Hotel Cayré nimisessä neljän tähden hotellissa. Hotelli sijaitsi aivan keskustassa Rue du Bacin metroasemaa vastapäätä. Huone oli todella siisti ja viihtyisä, kylpyhuoneessa oli amme, joka oli myös plussaa. Hotellin wifi toimi myös moitteettomasti. Ostimme 5-päivän metrokortin alueille 1-3, joka kustansi n. 37€. Ostimme lentokentältä pois päin ja paluuseen erikseen yksittäisen lipun, sillä lentokenttä sijaitsi alueella 5. Yksittäinen lippu maksoi 10€ ja se oli voimassa porttiin leimaamisen jälkeen 90 minuuttia. Kohteet joissa muuten kävimme sijaitsi 1-3 alueilla, joten säästimme näin rahaa, sillä 1-5 alueiden viiden päivän kortti olisi maksanut n. 68€. Kävimme katsomassa monia nähtävyyksiä kuten mm. Louvrea, Notre Damea, Eiffel-tornia, Riemukaaria sekä Luxembourgin palatsia. Kävimme myös muutamassa tavaratalossa sekä ostoskeskuksessa kiertelemässä. Lyhyempi vierailu Pariisiin riitti hyvin, sillä siellä oli vähemmän itseä kiinnostavaa nähtävää kuin Berliinissä, jossa olin reilu vuosi sitten syksyllä 8-päivän reissun. Toki näkemistä jäi molempiin kohteisiin vielä seuraaviakin reissuja varten. Pariisista jäi näkemättä mm. Sacré Cœur, Moulin Rouge, Saint Martinin kanaali, monia museoita, Disneyland sekä Versailles. Seuraavassa postauksessa kerron vielä lisää Pariisista.

4 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia! Kunpa itekkin pääsis joskus Pariisiin😍

    Elli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos 😊 joo se oli ollu yhtenä unelmanani jo viitisen vuotta ja nyt vihdoin pääsin käymään siellä

      Poista
  2. Oi ihana blogi sulla ja nää Ranskan kuvat! :) Mä yritän suostutella poikakamun reissuun syksyllä niin oon ihan mielissään kaikista matkajutuista! :)

    http://taruanuelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Itelläkin oli vähän poikaystävän suostuttelua ja maksoin hänen synttärilahjana 100€ lentolipuista niin molemmat voitti :D ja viime matkakohteen hän oli saanut valita

      Poista

Kiitos kommentista ♥