15. helmikuuta 2019

In & out


1. Scrunchiet

 2. Raidat 

3. Korallin väri 

4. Isot korvakorut

5. Maanläheiset värit

1. Scrunchie ponnarit ovat nousseet taas suosioon, ne olivat katukuvassa näkyvillä viimeksi 80 ja 90 luvulla. Värikkäät ja kuviolliset scrunchiet ovat kaikkein suosituimpia. Muutenkin nyt on yleistynyt pantojen ja hiuskoristeiden käyttö. Itse en ole vielä tähän trendiin lähtenyt, mutta jos hiukseni olisivat pidemmät niin ostaisin varmasti jonkun ihanan värikkään scrunchien. Näillä on todella helppo luoda piristystä ja väriä muuten hillittyyn asukokonaisuuteen.

2. Raidalliset vaatteet ovat tällä hetkellä in, raitaa näkyy niin paidoissa, housuissa kuin jumpsuiteissa. Etenkin pystyraidat näkyvät entistä enemmän, sillä ne hoikentavat ja pidentävät olemusta. Ruudut ovat myös näkyvillä monissa huiveissa ja housuissa. Olen itse tykästynyt sifonkisiin liehuviin housuihin ja yhdet valkoiset omistankin. Aion ostaa ensi kesäksi samanlaiset, mutta vaan raidallisena.

3.  Kirkkaat värit ovat yleistyneet pukeutumisessa, etenkin keltaista on näkynyt jo pitkään useissa vaatteissa. Ensi keväällä korallin väri luultavasti näkyy kaupoissa enemmän kuin aiemmin. Kyseinen väri on todella pirteä ja ihanan kesäinen. Sävyä tullaan näkemään myös kosmetiikassa mm. kynsilakkojen, huulipunien ja luomivärien muodossa. Itse tykkään käyttää kyseistä väriä silmämeikeissä, sillä punaisen ja oranssin eri sävyt korostavat kauniisti sinisiä silmiä. 

4.  Isot korvakorut saavat nyt näkyä! Muotiin on tullut isot ja värikkäät roikkuvat korvakorut. Kaupoissa näkee yhä enemmän boheemi tyylisiä koruja kuin aiemmin. Säihkettä saa olla nyt myös reilusti näkyvissä, koruilla on helppo tuoda ilmettä arkiasuihinkin. 

5. Maanläheisiä värejä näkyy nyt monissa vaatteissa, etenkin neuleissa sekä pitkissä villakangas ja trenssitakeissa. Tälläisistä väreistä etenkin kamelin väri on nostanut suosiotaan. Pidän itse tämän tyylisistä sävyistä todella paljon, niin vaatteissa kuin sisustuksessakin. Kyseistä väriä on todella helppo ydistellä monenlaisten vaatteiden kanssa.



6. Pyöräilyshortsit

7. Nyöri vyöt

8. Läpinäkyvät kengät 

6. Pyöräilyshortsit eivät mielestäni ole housut ja useimmat niistä ovat vieläpä todella läpinäkyviä. Ne ovat varmasti tosi kätevät ja hyvät urheilussa, mutta arkipukeutumiseen ei päälivaatteeksi oikein sovi. Näitä on vielä yhdistelty todella tyylikkääseenkin pukeutumiseen. Mielestäni kyseiset housut tuovat asuun jotenkin vähän halvan vaikutelman vaikka muuten se ei sitä olisikaan.

7. Nyöri vyöt, jotka on asetettu vyötärölle ovat vähän mennyt juttu. Joihinkin asuihin nämä sopivat todella hyvinkin, mutta suurimmassa osassa ne näyttivät jollain tapaa hassulta. Kyseisiä vöitä yhdisteltiin viime vuonna niin huppareiden ja T-paitojen päällekkin.

8. Läpinäkyvät muovikengät vaikuttavat jo ajatuksena todella hiostavilta ja epämukavilta. Ne saattavat pidentää vaikutelmaa, mutta itse suosin mielummin nuden värisiä kenkiä tähän tarkoitukseen. 


Mitä mieltä te olette näistä trendeistä?

1 kommentti:

  1. Niin no eipä näin talvella varmaan näistä out-jutuista läpinäkyvät kengät tai shortsit oikein talvella varmaan oisikaan meillä in :D Mutta musta ois siistiä omistaa kyllä läpinäkyvät korkkarit, ei tommosia saappaita. Kivat in-kohdat, niistä samaa mieltä. Noita samettiponnareita pitäis vaan ostaa itsekki kotiin!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista ♥